svømmeundervisning
Voksenholdet undervises

Svømmeundervisningen er slut for i år.

Vi bor et fantastisk sted i Halsnæs Kommune, der er omkranset af vand på 3 sider. Det er helt naturligt at være ved vandet og opholde sig ved havet. Derfor synes vi også, at det er så vigtigt at vores børn lærer at forholde sig til at bo og leve med havet – ved at lære at svømme i havet -. Stor respekt for svømning i svømmehal – men det er bare så vigtigt at lære at svømme i havet.

Derfor har Lynæs Havbad indgået et samarbejde med Frederiksværk Svømmeklub om svømmeundervisning ved Lynæs Havn i denne sommer.

Der har været svømmeundervisning hver søndag i skolesommerferien – som blev forlænget med 2 uger ind i august. Der var undervisning til børn i aldersklassen 6-8 år, 8-12 år og 13+ .

Den yngste svømmegruppe var den mest ihærdige med 9 børn i snit. Gruppen med lidt ældre børn var knap så flittig med 6 børn i snit, og de voksnes gennemsnit var 6.

Vi var så heldige at Staten grundet corona gav støtte til sommeraktiviteter for børn, hvorfor vi fik bevilget støtte til vores sommerferiesvømning, så det blev gratis for børn at deltage i undervisningen.

Vejret var ikke med os fra start – det blæste og regnede de 4 første søndage. Men på trods af de udfordringer, mødte der mange friske børn op, og så blev det en super afslutning med sol og dejligt vejr.

Vi synes, det har været en succes og ser det som en start på svømmeundervisning til næste år. Vi er enige om at fortsætte samarbejdet med Frederiksværk Svømmeklub, der har stillet op med så dygtige og engagerede undervisere.

Måske kan vi udvide til næste år med flere aktiviteter – tænker måske svømmecamp – Aqua Gymnastik eller måske andre ting.

Så derfor på gensyn næste år.

Lis Kristensen, Lynæs Havbad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.