Forsøget med at slå den hidtidige rekord med 43 badere i vandet på een gang blev slået. I år var der 72 badere i vandet samtidig. Det varme vejr hjalp nu også til!

Læs mere →

Der er nu udlagt 3 orange svømmeballoner sydvest for indsejlingen til Lynæs Havn. Ballonerne er mærket bøje 1, 2 og 3 på billedet. De er fortøjet til ankre og vil være udlagt fra. 1.maj til 1.oktober. Ballonerne angiver, at der bades og svømmes inden for området. Samtidig fungerer de som svømmemål.

Læs mere →

Sæt kryds i kalenderen:  Den 16.12.17 har vi julebadning med juletræ i vandet og med efterfølgende gløgg og æbleskiver kl. 10.00. Den 1.1.18 byder vi det nye år velkommen med badning og efterfølgende “nytårskur” med champagne og kransekage.

Læs mere →

Badeklubben havde – som sidste år – arrangeret Store Badedag på Havnens Dag og Lyn-X Open. Der var mange flotte badekostumer, og de 2 dommere Hans Schwennesen og Svend Mortensen havde et svært valg. Men fortjent blev en “viking” og en “badenymfe valgt. Vejret var fint, men desværre slog vi ikke rekorden fra sidste år. […]

Læs mere →